Előadók és témáik

Előadóink orvosok és magasan képzett szakemberek, akik elkötelezett segítői és támogatói a kismamáknak és a kisgyermekes szülőknek. 

Dr. Tóbiás Edit

Fogorvos

Milyen fogászati betegségek jellemzőek várandósság során? Miért fokozottan fontos a szájhigiénia a kismamáknál? Milyen kezeléseket lehet végezni, milyen gyógyszereket alkalmazhatunk a 9 hónap során? Hogyan óvhatjuk a csecsemők száját a fertőzésektől, hogyan tanítsuk meg a totyógókat a helyes fogápolásra, amely egész életük során meghatározó lesz? A doktornő hasznos információkkal és tanácsokkal készül nektek!


Deák Petra

Dietetikus

Milyen speciális étrend kiegészítőket fogyaszthat a kismama, miért fontos a vitamin, és ásványianyag pótlás várandósság alatt? Hogyan állítsuk össze az étrendünket? Melyek a tiltólistás ételek, italok? A terhesség alatt előforduló speciális diéták és azok betartásának fontosságáról is mesél nektek Petra.


Csermák Zsuzsanna

Osztályvezető szülésznő

Ha az édesanya nem volt még sosem betegként a kórházban, érthető a féleleme, hisz nem ismeri a szokásokat, nem tudhatja mit kell magával vinnie a kórházba. Mi történik a babával és kismamával a szülészeti osztályon? Ezekről az első napokról beszél nektek Zsuzsa.


Bedő - Miháczi Helga

IBCLC szoptatási tanácsadó, védőnő

Hogyan változik a tej összetétele, a mell formája a szoptatás kezdetétől? Mi is az a tejbelövellés? Milyen szoptatási pózok vannak? Megannyi kérdés merülhet fel az édesanyákban az anyatejes táplálásról a szoptatás időszakában. Helga bemutatja például a baba helyes mellrehelyezését és megválaszolja a kérdéseiteket. 


Dr. Miller Ivett

Szülész - nőgyógyász szakorvos jelölt

Mikor induljunk a kórházba? Hány perces fájásokkal? Mi történik a vajúdástól az aranyóráig a szülőszobán? Ott lehet az édesapa? Mi történik, ha császármetszésre kerül sor? Kérdések és válaszok a szülés megindulásától a születésig.


Fodorné Thomka Márta

Okleveles Kangatrainer, PreKangatrainer
KinesioTape terapeuta
Csoportos fitnesz instruktor
RTM - Rectus Training Módszer hivatalos oktatója

Speciális edzésekkel a fitt kismamákért!

A kismama tornáról, hasizom eltávolodásról, gátizom torna fontosságáról, azaz a szülés előtti, utáni mozgásformákról és a testünk változásairól beszél nektek Márta. Próbálhattók hordozó eszközöket, mint rugalmas kendőt, csatos hordozót, ezek helyes használatát is bemutatja nektek.


Borbély Renáta

Fitoterapeuta, Aromaterapeuta, Természetgyógyász

Várandósság, szülés és gyermekágy aromaterápiával. Milyen illóolajok és miért használhatók a baba és kismama testi-lelki egészsége érdekében? "Élményszülés" illatosan. Regenerálódás, szoptatás támogatás és natúr, kemikáliamentes babaápolás.

A terem illatos harmonizálását aromadiffúzor biztosítja majd. Illóolaj mintákkal kedveskedik ajándékba a résztvevőknek, továbbá valamennyi szóba kerülő illóolajat meg lehet szagolni, aromavizeket, késztermékeket kipróbálni.

https://wellaromoktatasistudio.hu

https://wellarom.hu 


Tóth Gábor

Babaelsősegély oktató, mentős

Bemutatja a gyermek BLS -t (a helyes újraélesztési technika) és megtanulhatjuk, hogyan háríthatunk el egy esetleges félrenyeléssel, fulladással járó balesetet. Mit kell tenni egy lázgörcs közben és után a gyermekünkkel, vagy egy kruppos ruham esetén. 


Lutár Eszter

Kismama masszőr specialista

Lazíts! A masszázs jótékony hatásáról talán senkinek sem kell mesélnünk! A kismamáknál viszont óvatosságra van szükség! Melyek a masszázs indikációi, kontraindikációi a várandós nők esetén? Eszter gimnasztika labdával és masszázsággyal érkezik, hogy mindenki, kipróbálhasson pár percnyi kényeztetést. 


Regisztráció

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, ezen a telefonszámon hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között szívesen állunk rendelkezésedre!

Hamza Paméla: +36 70/424-24-35

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!