Előadók és témáik

Előadóink orvosok és magasan képzett szakemberek, akik elkötelezett segítői és támogatói a kismamáknak és a kisgyermekes szülőknek. 

Dr. Miller Ivett

Szülész - nőgyógyász szakorvos jelölt

A szülési terv: az anyai és orvosi döntések összhangja a szülés során

Mi történik a vajúdástól az aranyóráig a szülőszobán? Ott lehet az édesapa? Mi történik, ha császármetszésre kerül sor? Kérdések és válaszok a szülés megindulásától a születésig.

Deák Petra

Dietetikus

Milyen speciális étrend kiegészítőket fogyaszthat a kismama, miért fontos a vitamin, és ásványianyag pótlás várandósság alatt? Hogyan állítsuk össze az étrendünket? Melyek a tiltólistás ételek, italok? A terhesség alatt előforduló speciális diéták és azok betartásának fontosságáról is mesél nektek Petra.


Szabó Nelli

Gyógytornász - fizioterapeuta

Szülést könnyítő légzéstechnika elsajátításában segít nektek, illetve beszél a mozgásszervi változások várandósság alatt.


Süle -Vincze Luca

Zala megyei vezető mentőtiszt

Készüljünk fel a vészhelyzetekre! Melyek azok a tünetek, amelyek orvosi vizsgálatot tesznek szükségessé? Mely állapotok láthatók el otthon is? Mi a teendő, egyes kórállapotok esetén? Bemutatja a gyermek BLS -t (a helyes újraélesztési technika) és megtanulhatjuk, hogyan háríthatunk el egy esetleges félrenyeléssel, fulladással járó balesetet.


Vidéki Szilvia

Védőnő, Perinatális Szaktanácsadó jelölt


Mi is az a gyermekágyi időszak? Miért hívják negyedik trimeszternek? Gyermekágyi időszak a védőnő segítségével, a perinatális szaktanácsadó szemüvegén keresztül. 


Horváthné Horváth Eszter

- Aromaterapeuta és hangtálterapeuta, Fitoterapeuta jelölt

Az illóolajok, az aromaterápia és a hangtálak jótékony hatásai várandósság és a csecsemőkor idején. Lehetőségünk lesz megillatozni a speciális olajokat és átélni a különleges hangtál kezelést. 


Szkocsovszky Tímea

 szülésznő, szülésfelkészítő, a Családdá válni oldal megalkotója  

Mikor kell elindulni a kórházba? Mely jelek utalnak a szülés megindulására? Mi történik közvetlenül a szülés után a kismamával és a babával? Az aranyóráról és az első napok fontosságáról. Hogyan készüljünk fel a kórházi napokra? Mit vigyünk magunkkal? 


Fodorné Thomka Márta

Okleveles Kangatrainer, PreKangatrainer
KinesioTape terapeuta
Csoportos fitnesz instruktor
RTM - Rectus Training Módszer hivatalos oktatója

Speciális edzésekkel a fitt kismamákért!

A kismama tornáról, hasizom eltávolodásról, gátizom torna fontosságáról, azaz a szülés előtti, utáni mozgásformákról és a testünk változásairól beszél nektek Márta. Próbálhattok hordozóeszközöket, mint rugalmas kendőt, csatos hordozót, ezek helyes használatát is bemutatja nektek.


Regisztráció

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, ezen a telefonszámon hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között szívesen állunk rendelkezésedre!

Hamza Paméla: +36 70/424-24-35

© 2024 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!