Kedves Érdeklődő! 


Ezen a tájékoztatón minden lényegi információt megtalálsz!

  • Részvételi díj: 9900 Ft/fő

Kismamáknak, kispapáknak, kísérőknek egyaránt, melyet a helyszínen kell készpénzben fizetni. 

Kérlek pontos összeggel készülj!

A teljes belépési díj a Keszthely és Környéke Egészségügyéért Alapítványon keresztül a Keszthelyi Kórház szülészeti osztályának kerül felajánlásra, melyet az adomány átadása/átutalása után, emailben fogunk bizonyítólag elküldeni részedre. Ez tőlünk független időpontban az Alapítvány pénzügyi illetékes személyével egyeztetve fog megtörténni. 

Támogatói jegy:

Ha részt veszel, de úgy érzed a jegy árán kívül is támogatnád a Keszthelyi Kórház Szülészeti osztályát , vagy ha nem tudsz eljönni, de segítenél, van lehetőség támogatói jegy megvásárlására!

Ára: 5000 Ft

Bővebb információ ITT!

Öltözék:

Lesz előadás, amelyben aktív szereplőként is részt tudtok venni (sport, masszázs, meditáció), ezért öltözékkel így készüljetek!

Étkezés: 

A belépőjegy tartalmazza az ebédet, üdítőt és a snackeket. 

Az előadások közben és szünetekben is bármikor ki lehet menni mosdóba, sétálni, friss levegőt szívni, semmilyen kötöttség nincsen. 

 


Az érkezés:

2023. május 20-án, szombaton, 9:20-09:40-ig!

Kérünk, tartsd szem előtt, hogy legkésőbb 10:00-kor szeretnénk kezdeni az előadásokat!

Cím: H-8380 Hévíz, Attila u. 1.

Parkolás: Korlátozott számban a hotel parkolójában, vagy  Hévíz város nagy parkolójában. 

Jegyzetelj:

Hozhatsz magaddal jegyzetfüzetet, tollat.

Fotó, Video, telefonhasználat:

Fotózni, videózni lehet az előadások közben, de egymás figyelmét ezzel kérlek ne zavarjuk! Legyetek kedvesek a telefont lenémítani!

A programon fotózni fogunk, regisztrációddal elfogadod, hogy az ott elkészült felvételeket marketing célokra használjuk fel további portálokon. Ezuton köszönjük Jakus-Torma Zsófia fotográfusnak, hogy elvállalta rendezvényünk fotózását. 

Higiénia:

Kézfertőtlenítő kihelyezésre kerül, maszk használattal kapcsolatban, pedig majd az éppen érvényben lévő rendeletet kell betartani. Természetesen, ha te maszkban szeretnél résztvenni, nincs akadálya!

Regisztráció

Ha olyan kérdésed van, amelyre most nem kaptál választ, vagy jelentkezni szeretnél, ezen a telefonszámon hétfőtől péntekig, 10:00 és 17:00 óra között megteheted!

Hamza Paméla: +36 70/424-24-35

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!