Rólunk

" Ezzel a kezdeményezéssel közös álmunkat váltottuk valóra.
Segíteni a kismamáknak, életük egyik legcsodálatosabb időszakában! "


Vikivel küldetésünknek érezzük a várandósokkal való foglalkozást az élet számos területén. Szívügyünk, hogy ezzel a kezdeményezéssel a jövőben segíthessük a kismamákat és párjaikat, ezáltal értékes, élménydús információkhoz jutni. Emellett még jótékony célt is szolgálunk, ez duplán melengeti lelkünket..

Több éven keresztül a Keszthelyi Kórház szülészetén volt szerencsém az újszülötteket fotózni, több mint 1500 baba fordult meg a karjaimban, és örökítettem meg a legszebb perceket. Emellett fotográfusként kismamák megható pocakos pillanatait csíphettem el. Magánbölcsödét is üzemeltetünk. Egészségboltjaink pedig mamák-babák számára is kínálnak vitaminokat, kiegészítőket, különböző ápolási termékeket. Nem utolsó sorban életem legnagyobb ajándékaként, én is 8 hónapos kismama voltam az első rendezvényünkön, és így kislányom születésével minden álmom most valóra vált...


Pamival a közös együttműködésünk onnan ered, hogy helyi kedvelt kismama fotósként anno, egy interjúra kértem fel, kismama magazinunkba. Országos kismama webshopunkon belül egy várandósoknak szóló blogot üzemeltetek, ahol az áldott állapothoz fűződő, szorosan kapcsolódó szakemberekkel, orvosokkal készítek beszélgetéseket. 

Amellett, hogy egyedülállóan működünk Keszthelyen, mint kismamabolt,  szívügyemnek éreztem hogy kiegészítsem egy ilyen értékes segítő kezet nyújtó információs tartalommal a vállalkozásunkat. Két csodálatos gyermek édesanyja vagyok, így tapasztalataimért örökké hálás leszek a kisfiamnak és a kislányomnak. 

© 2024 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!